Ungdomsrejser til Golden Sands

January 24, 2020 Francisco Cook 0 Comments

Har du en ustyrlig trang til at fyre en led basarm? Eller trænger du bare til at give den gas efter en lang og afslappende dag på stranden eller ved poolen? Så skal du uden tvivl prøve en de populære afbudsrejser til Golden Sands med dine nærmeste venner! Gør jer klar til at give den gas i det bulgarske natteliv under lækre og vilde forhold. Lad drinksene flyde og skab uforglemmelige minder med kammeraterne med en af de mange billige rejser til Golden Sands.

Fest på en båd

Bulgarien Gold Sands har længe været en populær destination. Dette skyldes bl.a. de mange lækre muligheder for afslapning og fede oplevelser. Du kan f.eks. feste på vandet ombord på en stor partybåd. Bådfesten er en stor begivenhed, hvor der er plads til op mod 300 passagerer.

Skal du starte festen tidligt? Så har du også mulighed for at tage på en bådtur i dagtimerne. Og bare rolig, der er mulighed for at drikke sig en kæp i øret her også. Båden har flere etager, og der bliver arrangeret sjove og spændende lege, så passagererne kan komme hinanden lidt tættere og blive bedre bekendte med hinanden. Her er også mulighed for at tage sig en dukkert, når temperaturen bliver alt for ‘hot’.

Uendelige muligheder

Bådfest er ikke den eneste attraktion i Golden Sands. Nej, der er mange gode muligheder for at få én på opleveren. Er du mere til fest på land, kan du med fordel deltage i den famøse skumfest, hvor du bliver dækket til fra top til tå med adgang til bar – placeret midt i festens centrum. Derudover er der fri adgang til pool og strand, hvor du får rig mulighed for at få lidt kulør under den bagende sol.

Er du mere til fysiske aktiviteter, kan du med fordel spille en omgang beachvolley eller deltage i de mange forskellige vandaktiviteter. Du kan også tage den gratis bus, der kører dig 15 minutter uden for Golden Sands, hvor der ligger et stort vandland, hvor du frit kan give den gas i mange timer.