Trommesæt der passer til dig

trommer
April 23, 2021 Francisco Cook 0 Comments

Man er altid meget spændt, når man skal købe sit første trommesæt. Et trommesæt er nemlig ikke bare en gruppe af trommer. Det er et nøje udvalgt sæt, hvor der er tænkt over alt fra materialerne til elementerne i sættet og designet. Et trommesæt skal passe til dig og din spillestil. Følg denne guide og få nogle gode råd til køb af et trommesæt. 

Køb et trommesæt der passer til din spillestil

Et trommesæt består af flere forskellige elementer, herunder en stortromme, lilletromme og bækkener. Derudover laves de også i flere forskellige materialer, som giver hver deres lyd. Når du køber et trommesæt bør du derfor undersøge hvilken lyd, du foretrækker. Foretrækker du eksempelvis lyden af Amerikansk maple? Du bør også overveje hvilke elementer, der skal være i trommesættet. Generelt skal der være nok til at du kan øve dig, men også nok til at du ikke bare bliver forvirret. 

Øvelse gør mester

Ingen trommeslagere har opnået success uden øvelse. Derfor er det utrolig vigtigt, at du finder et godt sted at øve. Netop placeringen kan godt være en udfordring, når man køber et trommesæt. Hvis du bor med andre vil de nok ikke være vildt begejstret over at høre dig spille i timevis. De fleste af os vil dog nok ikke få øvet særlig meget, hvis vi ved at andre bliver generet af det. Derfor bør du prøve at lydisolere lokalet og måske spille med whiskers. Du kan også vælge at spille på et elektronisk sæt, som er meget mere stille. 

Prøv trommesættet

Det er ofte en god idé at prøve at spille på et trommesæt, inden at du køber et. Besøg eksempelvis www.drumlimousine.dk, hvor du kan udvælge dine drømme trommesæt, og efterfølgende prøve dem af i deres trommebutik i København. Du skal bruge mange timer ved dette trommesæt, og netop derfor er det vigtigt at du har en god følelse, når du sidder ved det. Hvis du køber et trommesæt, som du føler er sjovt at spille på, så vil du også naturligt få lyst til at spille oftere og dermed blive bedre hurtigere.