Sådan vælger du den rigtige håndsprit dispenser?

August 23, 2021 Francisco Cook 0 Comments

I 2020 er det gået op for mange virksomheder, at der findes mange forskellige typer håndsprit dispensere. Nogle hænger på væggen, nogle er berøringsfrie og andre kommer endda med en drypbakke, så der ikke kommer håndsprit overalt på gulvet. Vær helt sikker på, at du får købt den rigtige håndsprit dispenser til din virksomhed, ved at følge denne nemme guide. 

Hvilken type håndsprit dispenser bør du købe?

Der findes flere forskellige typer håndsprit dispensere. Det er derfor en god idé at få et overblik over de forskellige typer, inden at man køber en. 

Håndsprit dispensere varierer ift. hvor de skal stå eller hænge. Nogle hænges på væggen, nogle står på gulvet og andre placeres på et bord. Nedenfor ses de mest almindelige typer håndsprit dispensere. 

  • Væghængt håndsprit dispenser
  • Håndsprit stander
  • Håndsprit dispenser til bord

Håndsprit dispensere varierer også ift. hvordan man får håndspritten ud af dispenseren. Nogle er elektroniske, så håndspritten automatisk distribueres, når en sensor registrerer en hånd. Ved andre håndsprit dispensere skal man bruge hånden eller albuen til at få håndspritten ud. De forskellige typer dispensere ses her: 

  • Elektronisk håndsprit dispenser (100% berøringsfri)
  • Albuebetjent håndsprit dispenser
  • Almindelig håndbetjent håndsprit dispenser

Holdbarheden af en håndsprit dispenser

En håndsprit dispenser skal måske bruges af mange forskellige mennesker i løbet af en dag. Dette kan nedslide dispenseren, så den ikke holder særlig længe. Ift. holdbarhed kan håndsprit dispensere inddeles i 2 forskellige kategorier: 

  • Håndsprit dispensere med indbygget beholder
  • Håndsprit dispensere med en holder til en håndsprit flaske

Håndsprit dispensere med en indbygget beholder til håndspritten har ofte en længere holdbarhed end dispensere med en holder til en håndsprit flaske. En almindelig plastik håndsprit flaske kan nemt ødelægge, hvis mange mennesker skal bruge den hver dag. 

Tilbehør til din håndsprit dispenser

Nogle håndsprit dispensere kommer med forskelligt tilbehør. Du kan eksempelvis købe håndsprit dispensere med informationsskilte, der gør det nemt at informere om relevante regler. Informationsskiltet kan desuden medvirke til at dispenseren bliver mere synlig. Derudover kan man også købe dispensere med drypbakker, så man undgå, at få håndsprit på gulvet eller bordet, som dispenseren står på.