Sådan finder du de perfekte havestole

December 21, 2020 Francisco Cook 0 Comments

Er du på udkig efter nye havestole? Så læs med her og få nogle gode tips til valg af havestole. På Havemøbelshoppen.dk finder du et stort udvalg af havestole, men der er dog nogle praktiske ting, som du bør vide, inden at du køber nogle, så du ikke ender med at fortryde købet. Det drejer sig blandt andet om materialevalget og vinteropbevaring. Der er heldigvis mange forskellige havestole, så du skal nok finde nogle, der opfylder dine ønsker og behov.

Vigtige overvejelser om køb af en havestol

Når du skal købe en eller flere havestole, så bør du overveje nedenstående pointer, for at sikre, at du finder havestole, der passer til dine behov. 

  • Vedligeholdelse af havestole: Vedligeholdelse er det vigtigste, som du skal undersøge. Nogle materialer kræver nemlig mere vedligeholdelse end andre. I mange år har teaktræ eksempelvis været et populært materiale for havemøbler, men dette materiale kan dog godt få brug for lidt oliering engang i mellem. Teaktræ kræver dog mindre vedligeholdelse end andre trætyper, som for eksempel hårdtræ. Man kan dog også finde 100% vedligeholdelsesfrie havestole. 
  • Placeringen af havestolen: Hvis dine havemøbler skal stå på græs, så bør du ikke vælge teaktræ havestole eller havestole af andre typer træ. Disse skal nemlig stå på en terrasse eller på fliser. 
  • Opbevaring om vinteren: Om vinteren skal havemøblerne nok beskyttelse lidt. Du bør derfor købe betræk til havestole, som du kan sætte på møblerne i vinterperioden. Hvis du har en garage, så kan du også flytte dem derind om vinteren, men det kræver dog, at du har plads. Hvis du ikke har særlig meget plads, så bør du måske overveje at købe havestole, der kan foldes sammen eller stables. 
  • Gør dem behagelige: Nogle havestole kommer med hynder, men andre gør ikke. For at gøre dine havestole behagelige at sidde på, er det en god idé at tilkøbe hynder. Dette vil helt sikkert også give dig en større lyst til at bruge dem. 
  • Regn: Du bør også overveje, hvad du vil gøre når det regner. Du kan købe havemøbelbetræk, så møblerne er tørre, når du fjerner betrækket eller du kan tørre dem selv.  

Held og lykke med køb af dine nye havestole!