Sådan anvendes gasflasker i landbruget

April 27, 2020 Francisco Cook 0 Comments

For mange af os er gasflasker blevet en naturlig del af vores hverdag. Vi anvender gasflasker til campingferien, gasgrillen, bekæmpelse af ukrudt, vandopvarmning i haven og måske endda til at holde drivhuset frostfrit. Ligeledes er der mange virksomheder, der anvender gasflasker til deres daglige drift. Dette skyldes blandt andet, at gasflasker ofte er det mere miljøvenlige valg i forhold til eksisterende alternativer. Gasflasker anvendes blandt andet i industrivirksomheder, detailhandlen, hotel- og restaurationsbranchen, cateringbranchen og i landbruget. Her er nogle eksempler på hvordan gasflasker kan anvendes i landbruget. Skal du bruge gasflasker, så køb dit firmas gasflasker her

Erstat olie med gasflasker

Til mange landbrugsopgaver er gasflasker en billigere og mere miljøvenlig energiform end f.eks. olie. Denne energiform forurener ikke jorden eller grundvandet. Derfor kan det helt sikkert anbefales at erstatte olie med gas. Til mange landbrugsopgaver kan man anvende gasflaske typen LPG, der både er billig, fremtidssikret og bedre for miljøet end andre energiformer. Gasflasker er desuden nemme at kombinere med andre teknologier og energiformer. Med gasflasker er dit landbrug mere fremtidssikret, fordi gasflasker kan anvendes til flere forskellige opgaver og fordi de er mindre miljøbelastende. 

Hvis du reducerer dit CO2 udslip betydeligt kan du desuden anvende det i din markedsføring. Gør det tydeligt hvad du gør for miljøet, så kunderne kan se, at du tager ansvar. Det er også vigtigt, at du udtrykker disse initiativer overfor andre samarbejdspartnere, så de forstå dine værdier. 

LPG gasflasker til korntørring

I landbruget anvendes gasflasker blandt andet til korntørring. Du kan tørre dine afgrøder med gasflaske typen LPG. Gasflasker er yderst effektive til korntørring. For et ton korn kan du for eksempel nedbringe fugtigheden med 1% med kun 2,5 liter gas. Så hvis din korntørringsproces skal være hurtig og effektiv, så er gasflasker det sikre valg

LPG gasflasker til opdrætning af fjerkræ 

Med LPG gasflasker kan du skabe et godt indeklima for alle typer fjerkræ. Denne type gasflaske sikrer en mere stabil temperatur og udleder mindre CO2 end konventionel gas. Derudover er LPG også hurtigt til opvarmning. Gasflaske typen LPG brænder så rent, at du kan anvende udstødningsgassen i dit drivhus.