Find din SAP konsulent

April 8, 2020 Francisco Cook 0 Comments

SAP er et af Europas største software producenter, og selve SAP softwaren har udsprunget sig i en stor produktportefølje, der indebærer adskillige former for SAP-ydelser, herunder MM, SAP SCM, SAP CRM og SAP FICO, som altså er de mest populære SAP-moduler. Grundet den øgede efterspørgsel efter mobilvenlige systemer har SAP derfor særligt haft fokus på at udvikle systemer, der giver virksomheder mulighed for at anvende cloud funktionaliteter, der øger en given virksomheds fleksibilitet og effektivitet. 

Accuro hjælper med rekrutteringsprocessen

Grundet SAP softwarens funktionaliteter kan det skræddersys til stort set alle typer virksomheder, der ønsker at effektivisere deres interne processer, hvad end det gælder lagerhåndtering eller håndtering af en virksomheds funktionelle opgaver. De fleste inden for SAP-branchen kender SAP som et såkaldt ERP-system, altså et Enterprise Resource Planning system. Da SAP er et kæmpe system med mange ydelsesformer, kræver det også en dygtig SAP-konsulent for at optimere arbejdsprocessen. At blive ekspert på SAP-området kræver flere års erfaring for, at man kan blive fortrolig med SAPs mange funktionaliteter. 

Men det er ikke altid let at finde de rigtige SAP-konsulenter, der passer til sin virksomhed, da SAP er sådan et stort system. Man kan derfor med fordel tage fat i et IT-rekrutteringsbureau, der kan hjælpe med selve rekrutteringsprocessen. Benytter man sig af sådan en løsning, skal man blot skitsere krav til specifikationer og evner, hvorefter rekrutteringsbureauet vil håndtere screening og matching arbejdet. Accuro er et af disse IT-rekrutteringsbureauer, der gennem årene har leveret professionelle SAP-konsulenter inden for hele SAP-porteføljen til store virksomheder som DSB, Lego, Vestas og Arla Foods. 

SAP konsulenter i alle afskygninger

Der tilbydes SAP-konsulenter inden for alle afskygninger, uanset om det gælder funktionelle SAP konsulenter, tekniske SAP konsulenter, SAP projektledere eller SAP testkonsulenter. Dertil er SAP S/4HANA også yderst populært, da der per nuværende tidspunkt er en udløbsdato på support af SAP ECC, hvorfor SAP-konsulenter altså også skal være fortrolige med S/4HANA, hvis man ønsker at fremtidssikre sin virksomhed. 

Her har Accuro heldigvis også bred erfaring, da de har leveret S/4HANA konsulenter til DSB og Danfoss gennem en længere årrække. Dette har lagt fundamentet for en solid CV-bank med et bredt antal specialister, der er klar til at håndtere alle typer opgaver. Uanset om du har brug for en dansk eller udenlandsk SAP konsulent, så kan Accuro hjælpe dig med at finde netop den rette konsulent til dine SAP opgaver.