Find den rigtige belysning til din bolig

May 22, 2020 Francisco Cook 0 Comments

Har du brug for hjælp til at vælge det rette belysning til dit hjem, skal du læse med her. Eller mangler du et frisk pust til dit hjem, kan den rette belysning ændre hele dit hjem. 

Når du skal vælge en ny lampe, er der mange ting, du skal overveje inden du tager dit valg. Du vil her få en masse gode råd og vejledning, til hvordan du finder den perfekte lampe til dit hjem. 

Der findes et stort udvalg

Markedet for lamper er meget stort, og kan være uoverskueligt at finde den perfekte lampe. For når du leder efter lampen, er der både bordlamper, gulvlamper, loftlamper, lysekroner og meget mere. Derfor vil vi her, forsøge at hjælpe dig til at finde den helt rigtige lampe. 

En lampe kan have forskellige funktioner. Nogle lamper har egenskaben, at skulle gøre så omgivelserne hyggelige og afslappende, andre skal skabe et godt arbejdsmiljø  for personer der skal arbejde, eller have et særligt fokus i længere tid. Derfor er det vigtigt, at du overvejer, hvor meget belysningen din bolig kræver, og hvad lyset skal bruges til. Nedenfor vil der være nogle eksempler på, hvordan du finder den rette lampe til din bolig. 

Køkkenet

Hvis du skal bruge et nyt lys i dit køkken, er det vigtigt, at du vælger fokuseret eller direkte lys. For i et køkken er det vigtigt, at du har et skarpt lys, da det bliver brugt til en masse forskellige ting. En loftlampe eller nogle spots vil være essentielt i et køkken. 

Soveværelset

I soveværelset skal du bruge nedadrettet lys, for at skabe en belysning der er rar og hyggelig at befinde sig i. Selve lysfarven skal være varm og rolig. En bord lampe eller en loft lampe vi altid være et godt valg til soveværelset.

Stuen

For at få et god lys i stuen, skal lyset være spredt og fleksibelt. Det vil sige, at du skal kunne justere dit lys. Et spredt og fleksibelt lys kan du få, hvis du vælger gulvlamper og loftlamper. Derudover  at vælge lamper i forskellige højder 

Pris

Prisen varierer rigtig meget, da det afhænger af om du går med den helt nye design lampe, eller du vælger at købe et brugt . Hvis du vælger en design lampe fra designdelicatessen.dk, er du sikret en god kvalitet, og et design der har en lang levetid.