Find de rigtige kompressionsstrømper til dig

January 22, 2020 Francisco Cook 0 Comments

Kompressionsstrømper er til dig med syge ben. Årsagen til syge ben kan være et hav af forskellige sygdomme og lidelser, men fælles for dem er, at syge ben har brug for en speciel behandling. Dette kan kompressionsstrømper give dig ved at levere let støtte til dine ben og dermed give dig mere og støtte dit velvære. Kompressionsstrømper gør det, at de styrker blodets tilbageløb til hjertet samtidig med, at de hjælper med at lede transporten af væske via dine lymfekar. Vær dog opmærksom på, at kompressionsstrømper dog skal ordineres af din læge, hvis du lider af en kronisk sygdom, og det findes nødvendigt – se alle kompressionsstrømperne her.

Årsag og afhjælpning

Hævede ben kan alle opleve, men for personer med kroniske sygdomme og dermed tendens til syge ben, er det især vigtigt at bruge kompressionsstrømper. For eksempel hvis man skal:

  • Sidde stille i længere tid ad gangen
  • Stå op i længere tid ad gangen
  • Rejse med bil, tog eller fly

Det kan være, at du har stillesiddende eller omvendt, meget aktivt, arbejde, hvilket kan være årsag til hævede ben, og især for dig med tendens til lidelsen. Overvægt og graviditet kan også være med til at forværre problemet. Afhjælpning af hævede ben kan ske via motion, hvis dette er en mulighed.

Kompressionsstrømper til alle

Kompressionsstrømper, så vel som støttestrømper, kan fås til både mænd og kvinder. De kan fås i tre forskellige varianter:

  1. Som knæstrømper
  2. Lårstrømper
  3. Eller buksestrømper

Derudover kan kompressions- og støttestrømper fås i mange forskellige farver og kvaliteter. Det er også muligt til den gravide at få strømper med ekstra plads til maven. Kompressions- og støttestrømper har altid lukket tå. Det er også muligt at få strømper med ekstra plads i buksedelen, og disse skulle være populære, så det er også en mulighed, som man kan overveje.  Diabetesstrømper er der også at finde. Der er mange varianter af både kompressionsstrømper og støttestrømper, så det er bare med at tjekke udvalget ud og prøve sig frem for at finde ud af, hvilken model og type, der giver dig størst mulig komfort og afhjælpning af dit problem.