Er du træt af at slå græs?

December 18, 2019 Francisco Cook 0 Comments

Er du blevet træt af at slå græsset hver 14. dag, så kan det være, at du skal begynde at kigge på en robotplæneklipper. Det har nemlig aldrig været lettere at få slået sit græs. Det er en fin investering at gøre sig, specielt hvis du har et kæmpe græsareal i din have. Ved at købe en sådan maskine vil du spare en masse tid, som du i stedet kan bruge med familien. Se udvalget af robotplæneklipper her.

Råd til det rigtige valg af maskine 

Når du skal til at vælge din nye plæneklipper, så er der nogle overvejelser, som kan være værd at tænke over, inden du gør købet. Her er nogle af de overvejelser, du med fordel kan tage med:

  • Hvor meget græs kan den klippe? Det kan være relevant at tjekke, hvor højt dit græs egentlig må blive. Nogle maskiner kan justeres til en høj klippehøjde, mens andre ikke kan. Vælg alt efter, hvor ofte du er okay med at skulle lufte maskinen. 
  • Hvor dyr er den i drift? Udover at du skal købe maskinen, så skal du også være klar på, at batteriet skal udskiftes en gang imellem. Derfor kan det være en ide at finde ud af, hvor meget selve batteriet koster, så du ikke pludselig bliver overrasket, når der kommer en dyr regning ind af døren. 
  • Nye knive til maskinen. Dette er egentlig samme problemstilling som med batteriet. Tjek for at se hvor meget nye knive til maskinen koster, da disse også skal skiftes ud en gang imellem, da de selvfølgelig slides. 

Overordnet flot resultat 

En robotplæneklipper er typisk indstillet sådan, at den klipper græsset fra nye vinkler hver gang. Dette har for mange resulteret i en flot have for mange.