Badmintonbolde og fjerbolde til alle niveauer og spillere

January 20, 2020 Francisco Cook 0 Comments

Badmintonbolde er afgørende, hvis du enten gerne vil begynde at spille badminton eller allerede gør det. Med de rigtige bolde, der passer til dit niveau og din spillestil, vil du opleve bedre boldkontrol og dermed få en helt anden oplevelse med at spille. Det er derfor vigtigt, at du finde de helt rigtige bolde til dig. Fjerbolde kan dog fås i flere forskellige afskygninger og af flere forskellige mærker, hvilket kan det gøre det til lidt af en jungle at finde rundt i.

Tænk over boldenes hastighed

Dine badmintonbolde er lige så vigtige som din badmintonketcher, og du bør derfor vælge dem med omtanke. Hvis du får en bold med for meget hastighed, kan du nemlig have meget svært ved at styre den og ikke mindst holde den inden for banen. Derimod vil langsommere fjerbolde være svære at få helt ned til baglinjen. Hvilken hastighed, der er den rigtige for dig, kommer derfor meget an på dit niveau og din spillestil. Men uanset hvad er hastigheden en vigtig faktor at have in mente, når du skal vælge dine næste badmintonbolde.

Du kan blandt andet finde bolde fra producenter som:

  • RSL
  • Forza
  • Yonex

Udvalget af bolde bliver desuden større, idet du både kan finde fjerbolde og badmintonbolde i gåsefjer, der er mere robuste end for eksempel andefjer. Med bolde i en god kvalitet har du større chance for, at de holder i længere tid. Derfor hænger pris og kvalitet også sammen, når det kommer til badmintonbolde.

Opbevar dine fjerbolde rigtigt

Når du endelige har fundet de perfekte bolde, er det desuden vigtigt, at du opbevarer dem rigtigt. Opbevaringen er især vigtig, inden du begynder at bruge dem. Du kan nemlig risikere, at de knækker, hvis de har været opbevaret forkert. For eksempel er det en meget dårlig ide at efterlade boldene i et varmt rum eller et sted, hvor der er meget sollys. Derimod er det godt at bevare badmintonboldene et sted, hvor der er en høj luftfugtighed. Det kan blandet andet være i en kælder, en udestue eller endda i dit køleskab.