Alt til drømmen om at tromme

Trommeslager spiller trommer
September 17, 2020 Francisco Cook 0 Comments

Drømmer du om at lære at tromme? Måske trommer du allerede professionelt eller som hygge i et band, eller også er du helt grøn på området. Uanset hvad findes der udstyr til netop dit behov. På www.drumlimousine.dk kan du finde alt det, du har brug for, når du skal købe trommer og tilbehør.

Lang tids erfaring med trommer

Drum Limousine har produceret trommer i mere end 20 år, så du er sikret, at der er styr på sagerne. Hvis du er på udkig efter et helt trommesæt, kan du både finde hele sæt eller sammensætte et selv, men du kan også købe enkelte trommer, pedaler eller bækkener, lige som du har behov for. Mange professionelle har spillet på Drum Limousine-trommesæt, og kvaliteten er altid i fokus. Sættene produceres i Danmark, og fra 2020 indføres nye serier af billigere trommesæt produceret i Taiwan. Kvaliteten er stadig høj, men den mere uerfarne trommeslager får her muligheden for at få trommer til sit behov.

Til alle niveauer

Hvis du er professionel trommeslager, har du formentlig brug for et sæt, der bare spiller. Derfor kan du også vælge blandt mange forskellige farver, træsorter, skind og bækkener, når du sammensætter dit trommesæt, så du ved, hvad du har med at gøre, hver gang du skal ud at spille. Til gengæld er der også til trommeslageren i den mere uerfarne ende af skalaen. Du kan blandt andet finde trommesæt som:

  • Blaster trommesæt. Trommesættet er i poppeltræ og i den billige ende af skalaen. Det er et godt sæt, især hvis du stadig er ved at blive sikker i at tromme.
  • Explorer trommesæt. Sættet kommer i flere forskellige størrelser, og du kan vælge blandt fire finishes.
  • Superior trommesæt. Dette sæt henvender sig til den professionelle trommeslager, og er produceret i amerikansk ahorntræ. Du kan både lave et custom made-sæt, eller du kan købe et sæt sammensat efter, hvilke trommer, der er mest populære. Her kan der vælges mellem mange forskellige finishes og farver.

Uanset hvad er du sikret et godt trommesæt, der passer ind i dit hjem og til dine behov.