Hvad er en iPhone 6s?

Posted by in blog

Den fortryllede verden af iPhone 6s og iPhone 6s 16

Den nye iPhone 6s har 4,7” Retina HD-skærm og sætter helt nye standarder for den teknologiske udvikling og design indenfor smartphones. De forrige generationers populære varemærker videreudvikles i den nye iPhone 6s. iPhone 6s er mere robust grundet den nye aluminiumlegering og dækglasset på skærmene.

Hvert isoleret hardwarekomponent i iPhone 6s er udformet til at få det optimale ud af IOS 9, hvilket sikre den højeste ydeevne og funktionalitet fra hardwaren. iPhone 6s har 3D Touch som gør det muligt at anvende mobiltelefonen til ting der tidligere ikke kunne lade sig gøre. 

Med iPhone 6s er det nu muligt at være online, downloade spil samt at holde kontakten til dine venner op til dobbelt så hurtigt som tidligere. Det sker med 4G LTE Advanced og iPhone 6s understøtter 233 LTE-bånd, hvilket er flere end nogen anden smartphone. Bluetooth-teknologien muliggør at du kan holde forbindelsen med dit Appel Watch og eksterne højtalere.

Med Apple 3D Touch muliggøres det at iPhone 6s kan mærke hvor hårdt der bliver trykket på skærmen. Dette udnyttes blandt andet til Peek and Pop hvor det er muligt at få et preview af for eksempel e-mails eller hjemmesider uden at skulle åbne dem. Det eneste det kræves er et let pres på mailen og fingeren holdes nede. Hvis du her efter er interesseret i,  at se nærmere på e-mailen kan Pop aktiveres og du presser lidt hårdere på skærmen, hvorefter mailen aktiveres. 3D Touch gør det yderligmere muligt at anvende Touch ID hvor du placere din finger på Hjem-knappen og bruger din fingeraftryk til at låse iPhone 6s op. Touch ID kan også anvendes i apps for at logge på og derefter acceptere køb.

   

Prisen på iPhone 6s kan variere meget afhængig af forhandler

En almindelig iPhone 6s svinger meget i pris afhængig af hvor du køber den. En god måde at få et overblik over prisforskellene og vælge det billigste sted at købe den, er ved at anvende pricerunner.dk.

iPhone 6s svinger mellem 4399 og 8500 kr. på iphonepristjek, afhængig af om du vil have 16 eller 64 GB, hvor du køber den og med hvilket abonnement du vælger.

Det  kan være en rigtig god ide at tjekke flere forskellige forhandlere og mobilselskaber for at finde den bedste pris. Den billigste pris på iPhone 6s er ikke nødvendigvis den bedste, da der måske medfølge et mobilabonnement som ikke passer til dine behov. Hvis du med i købet for eksempel for et abonnement med 8 timers tale om ugen, men er en der aldrig snakker i telefon, kan det godt betale sig at give lidt flere penge for selve iPhone 6s og dermed i længden spare penge, da du nu har mulighed for at vælge det mobilabonnement der passer bedst til dine behov.

Forskellen mellem iPhone 6s og iPhone 6s 16

Den største forskel der er på iPhone 6s og iPhone 6s 16 GB er prisen og størrelsen på hukommelsen i telefonen. Det betyder hvor meget hukommelse der er på telefonen til at gemme dine billeder eller musik. Det er derfor vigtigt at du afgøre med dig selv, hvad du skal bruge din telefon til.
Cell Phone
iPhone 6s 16 GB er en god og stabil telefon der er anvendelig til at tage billeder og optage film, uden at det er meningen at filmene skal opbevares på telefonen over lang tid. Hvis du for eksempel er en familie far der gerne vil have mulighed for at optage film eller tage sjove billeder af dine børn lige meget hvor du er henne, så vil Iphone 6s 16 GB være et rigtig godt valg.